Založ si blog

Nigel Farrage

Pamatáte sa dobre, to je ten flamboyantný anglický džentlemen, ktorý v podstate spískal Brexit.
Dnes som ho počul chváliť strapatého Johnsona za jeho líderstvo v sprievode záberov ako kráča so Zelenským ulicami ukrajinského mesta.
Nigel vyčíta Bidenovi, že namiesto, aby sa správal ako líder, skrýva sa niekde v protiatómovom bunkri, zo je čoho mimochodom obviňovaný aj Putin.
Osobne to čítam tak, že američania sa boja súčasného ruského zbraňového arzenálu.

Zelenský apeluje na Bidena, aby mu konečne poslal zbrane podľa odoslaného zoznamu, no Biden váha.
Ďalšia indícia, že Američania v súčasnosti pravdepodobne zaostávajú za Ruskom.
To, že Zelenský chce, aby Američania dokončili cestu Ukrajiny za slobodou, je celkom pochopiteľná vec, nie nadarmo tam predsa Nulandová dala 5 miliárd USD na demokratizáciu krajiny.

Ak sa to nedokončí, budúto vyhodené peniaze.

Číňania medzitým otvárajú silá s raketami schopnými niesť jadrové hlavice.

Zle sa vám to číta? Aj mne sa to zle píše. Mali by sme sa všetci začať intenzívnejšie venovať koníčkom a iným príjemným veciam, my obyčajní ľudia, ako ja, pani Čaputová, Naď, Fico, Heger, Kollár apod. si totiž kvalitné trvanlivé, dobre zásobené  obydlia odolné voči jadrovému úderu asi nemôžeme dovoliť,však.

Bláznovstvo je tvoj kapitál

05.04.2024

Ty si kapitalistický blázon. Bláznovstvo je tvoj kapitál. Vravím ti to preto, lebo ťa mám rád. Tí, ktorých meno sa nevyslovuje sa s tebou o kapitál nikdy nepodelia. Zato sa s tebou podelia o bláznovstvá. Natlačia ti ich do hlavy vrchovato. Hlavne, aby si nešiel voliť mierového kandidáta. Pretože kapitalizmus je pokrok, ale žiaľ aj vojny. Skúste to vysvetliť obetiam a [...]

Magálová: Nikto nechce vojnu.

03.04.2024

Skutočne? Tak si pozrite americký film Vice, ktorý je o Dickovi Cheyneim, autorovi zytočnej invázie do Iraku. Tohto človeka niekto volil, však? Potom aj títo ľudia v podstate chceli vojnu. Najviac vojen za posledných pár desaťročí rozpútali Spojené štáty, a preto sú za tieto vojny zodpovední aj ľudia, ktorí ich politiku podporujú. Preto je zodpovedný aj kandidát, ktorého [...]

Nechoďte za lekára

12.02.2024

Všetkým mladým ľuďom, ktorí toto budú čítať. Nechoďte študovať za lekára, pokiaľ je vaša motivácia iná ako pomáhať ľuďom so súcitom. Ak sú vaša motivácia peniaze, nechoďte. Ak je vaša motivácia moc, nechoďte. Ak je vaša motivácia status, nechoďte. Ak pôjdte z iného dôvodu ako je veľká túžba ľudí uzdraviť a zároveň rešpektovať ich postoje aj keď by [...]

Európska únia / EÚ / Brusel /

Hrabko: EÚ nemôže meniť eurofondy podľa výsledkov parlamentných volieb

20.04.2024 07:52

List KDH do Bruselu, ktorý žiada, aby občania Slovenska neboli trestaní odobraním eurofondov, považuje publicista za posolstvo dovnútra štátu.

vojna na Ukrajine, Charkov

ONLINE: Chcú Rusi obsadiť Charkov? Lavrov naznačil, že by tvoril 'sanitárnu zónu' okolo Ruska

20.04.2024 07:35

Ruský záujem o Charkov môže súvisieť s vytvorením "sanitárnej zóny" okolo ruských obcí, aby boli mimo dostrelu ukrajinskej armády.

archeológovia, Kremnička, Banská Bystrica

Unikát na Slovensku aj v okolitých štátoch: Miesto brutálnych popráv skúmajú archeológovia

20.04.2024 07:00

V lokalite krvavého masakru ide o novátorský počin slovenskej archeológie. V banskobystrickej časti Kremnička odštartovali výskum na mieste masových popráv.