Založ si blog

Track pre Igora M.

Nie som fanúšik a doposiaľ som venoval hudbu iba opozícii.
Avšak musím dnes urobiť výnimku a venovať túto nahrávku Igorovi M:

https://uloz.to/tamhle/ZlM6uK7XZlIK/name/Nahrano-20-8-2022-v-14-22-56#!ZJWyZmR1Amp1BTWyAwLlBTLmMGR4F0yfJz90IJMBHIyWZQEx

(Názov to má výstižný na túto rozožranú dobu.)

Možno sa mýlim, možno Igor už je svojim spôsobom v opozícii, minimálne v opozícii voči nejakému druhu skrytého globálneho prediktora, či predátora, možno možno aplikovať obidve označenia.
Kde sa schádzajú tí herci, ktorí tu dávajú výzvy v kontexte permanentnej revolúcie začatej v 89-om a ukončenej až po úspešnej transformácii Slovenska na americkú „demokraciu“?
Alebo sú iba napojení na kolektívne bezvedomie?
Neviem, posúďte sami.

P.S.: Byť Igorom, tak poviem napríklad Leškovi: „Áno, odstúpim z pozície ministra, ale až potom ako ty podpíšeš pod hrozbou civilnej žaloby o odškodné u notára papier s vyhlásením, že sa už nikdy nebudeš verejne vyjadrovať k politike.

Všetko dobré

Obdobie od novembra ’89 sa skončí vekom Vodnára

04.05.2024

Najskôr sme stratili rodinných príslušníkov a priateľov, lebo Mečiar. Potom sme stratili rodinných príslušníkov a priateľov, lebo Fico. Pre úplnosť s iróniou dodávam, že druhá strana barikády ich stratila lebo Dzuridna, lebo Radičová. Iba na chvíľu a to je divné, lebo tí, čo viedli tieto bábky, vraj riadia celý svet. Zdá sa, že im ten manažment [...]

Bláznovstvo je tvoj kapitál

05.04.2024

Ty si kapitalistický blázon. Bláznovstvo je tvoj kapitál. Vravím ti to preto, lebo ťa mám rád. Tí, ktorých meno sa nevyslovuje sa s tebou o kapitál nikdy nepodelia. Zato sa s tebou podelia o bláznovstvá. Natlačia ti ich do hlavy vrchovato. Hlavne, aby si nešiel voliť mierového kandidáta. Pretože kapitalizmus je pokrok, ale žiaľ aj vojny. Skúste to vysvetliť obetiam a [...]

Magálová: Nikto nechce vojnu.

03.04.2024

Skutočne? Tak si pozrite americký film Vice, ktorý je o Dickovi Cheyneim, autorovi zytočnej invázie do Iraku. Tohto človeka niekto volil, však? Potom aj títo ľudia v podstate chceli vojnu. Najviac vojen za posledných pár desaťročí rozpútali Spojené štáty, a preto sú za tieto vojny zodpovední aj ľudia, ktorí ich politiku podporujú. Preto je zodpovedný aj kandidát, ktorého [...]

Predseda KDH Milan Majerský

Smer sa pri téme zmien pohlavia pridal k progresívnej opozícii, tvrdí šéf KDH

07.05.2024 16:52

Majerský hovorí o „premárnenej šanci zabrzdiť pomýlené ideológie, ktorých obeťami sú najmä zraniteľné dospievajúce deti“.

nehoda

Na Račianskej sa zrazil kamión s električkou: Zranili sa dvaja ľudia, tvoria sa kolóny

07.05.2024 16:06, aktualizované: 16:17

Obchádzka vedie po Jarošovej a Vajnorskej.

Rudolf Huliak / Tomáš Taraba /

Huliak požičal SNS pred voľbami 220-tisíc eur, Nadácia Zastavme korupciu žiada vysvetlenie

07.05.2024 15:53

Jeho príjmy priznané v majetkových priznaniach za posledné roky nezodpovedajú takej vysokej sume.

APTOPIX Russia Putin Inauguration

Čo možno čakať od kremeľského vládcu po piatej korunovácii?

07.05.2024 15:33

Pokračovanie vojny, vystupňovanie represií, možná mobilizácia a pokus o dobytie Charkova. Také sú očakávania expertov a kremeľských zasvätencov na začiatku ďalšieho funkčného obdobia Putina.