Založ si blog

Žilinka bol vraj hrdý špeciálny prokurátor

Toto v rozhovore so Kovačičovou povedala bývalá ministerka Kolíková.
Pozrel som do slovenskej wikipédie a tam sa píše, že prvý špeciálny prokurátor bol od jej zriadenia v roku 2004 Kováčik a po jeho odsúdení Lipšic.
Fakt tomu nerozumiem, ako môže príčetné médium (tak tomu hovorí sudkyňa Záleská)  takéto vyhlásenie dať na verejnosť.
Ale možno že já sem blbej a nejaké stálice z druhého košiara debaty tu na Pravde mi to sofistikovane vysvetlia, ako tomu nerozumiem.
Mám pocit, že Slovensko by si malo hľadať svojho Nigela Faragea a zozbierať preventívne 300 000 podpisov na referednum o vystúpení z EÚ.
Len ako poistku pre každý prípad.

Radšej žiť v „chudobnejšej“,  ale maximálne pokojnej a čo najviac sebestačnej krajine, kde ľudia ako je bývalá ministerka

budú robiť nejakú užitočnú prácu, ak budú chcieť v takejto chudobnejšej, ale  pokojnej krajine ďalej žiť a nebude to pod ich úroveň.

Just saying.

 

Obdobie od novembra ’89 sa skončí vekom Vodnára

04.05.2024

Najskôr sme stratili rodinných príslušníkov a priateľov, lebo Mečiar. Potom sme stratili rodinných príslušníkov a priateľov, lebo Fico. Pre úplnosť s iróniou dodávam, že druhá strana barikády ich stratila lebo Dzuridna, lebo Radičová. Iba na chvíľu a to je divné, lebo tí, čo viedli tieto bábky, vraj riadia celý svet. Zdá sa, že im ten manažment [...]

Bláznovstvo je tvoj kapitál

05.04.2024

Ty si kapitalistický blázon. Bláznovstvo je tvoj kapitál. Vravím ti to preto, lebo ťa mám rád. Tí, ktorých meno sa nevyslovuje sa s tebou o kapitál nikdy nepodelia. Zato sa s tebou podelia o bláznovstvá. Natlačia ti ich do hlavy vrchovato. Hlavne, aby si nešiel voliť mierového kandidáta. Pretože kapitalizmus je pokrok, ale žiaľ aj vojny. Skúste to vysvetliť obetiam a [...]

Magálová: Nikto nechce vojnu.

03.04.2024

Skutočne? Tak si pozrite americký film Vice, ktorý je o Dickovi Cheyneim, autorovi zytočnej invázie do Iraku. Tohto človeka niekto volil, však? Potom aj títo ľudia v podstate chceli vojnu. Najviac vojen za posledných pár desaťročí rozpútali Spojené štáty, a preto sú za tieto vojny zodpovední aj ľudia, ktorí ich politiku podporujú. Preto je zodpovedný aj kandidát, ktorého [...]

Evakuácia školy Senica

Vrátia sa deti vo štvrtok do škôl? Odpovedá štátna tajomníčka Kurilovská i rezort školstva

08.05.2024 12:29, aktualizované: 12:39

Podľa predbežných zistení polície išlo o kybernetický útok, respektíve indikátor hybridnej hrozby.

SR Fico Deň víťazstva fašizmus BAX

Láska je ako mier, musíme o ňu bojovať, vyhlásil na Slavíne Fico. Následne vypustil biele holubice

08.05.2024 12:22

Fico zdôraznil, že je sklamaný z Európskej únie, pretože Únia vznikla ako mierový projekt, ktorý však nemá žiadne mierové riešenie vojny na Ukrajine.

SR Čaputová Deň víťazstva fašizmus BAX

Čaputová: Pamätajme na odkaz vojny, že nenávistné ideológie môžu zabíjať

08.05.2024 11:46

Prezidentka si v stredu pripomenula obete druhej svetovej vojny pri Hrobe neznámeho vojaka na Rázusovom nábreží v Bratislave.

Migranti, utečenci

Štáty EÚ odklepli nový migračný balíček, Slovensko povedalo nie

08.05.2024 11:12, aktualizované: 12:05

Schválený postoj štátov bloku je definitívny, nové migračné a azylové pravidlá už len formálne schvália únioví ministri.